Besøg Ree Park Safari

Konkurrencen slutter d. 5. juli

I Ree Park er dyrene ikke klemt inde på lidt plads i små bure, men får lov at brede sig over de fire kontinenter, som parken er opdelt i. Oplev for eksempel geparderne få frokosten serveret med 70km/t på busksavannen, de nordamerikanske sortbjørne, der lever i et område med høje træer, så de kan klatre, og ikke mindst løverne i det fantastiske anlæg i bakket terræn med en lang træbro og en klippeformation på toppen. Den perfekte familieudflugt, hvor I kommer tæt på dyrene på dyrenes præmisser.

LIME udlodder i samarbejde med Ree Park tre præmier, som hver indeholder to voksenbilletter og to børne-billetter til en værdi af 570 kr. per præmie.

Hvor mange kontinenter findes der i parken?

Send LMK REE A til 1266 for to

Send LMK REE B til 1266 for fire

Vind klassiske smykker

Konkurrencen slutter d. 5. juli

De lange, lyse sommeraftener skal nydes med venner og familie, og selvfølgelig skal det lette sommertøj styles med lækre, grafiske smykker. Smykkeserien ‘Pearls’ fra det danske smykkefirma Lieblings.dk har cool og klassiske smykker med ægte perler og ædelmetal.

LIME udlodder i samarbejde med Lieblings.dk to smykkesæt fra ‘Pearls’-serien. Hvert sæt består af øreringe og en lang halskæde til en samlet værdi af 1.198 kr.

Hvad består smykkerne af?

Send LMK LIE A til 1266 for ægte perler og ædelmetal

Send LMK LIE B til 1266 for rav og finmetal

Forkæl dit hår

Konkurrencen slutter d. 5. juli

Det er ingen hemmelighed, at sommer, sol og saltvand er hårdt for dit hår, og er håret fra naturens hånd fint og tyndt, er det en god idé at forkæle det lidt ekstra. Når håret knækker og ser slidt ud, er det ofte, fordi det mangler protein. Det får du et ekstra boost af med serien Luxurious Volume Core Restore, der med både shampoo, balsam og ‘Advanced Protein Volumiser’ ifølge producenten skulle både styrke dit hår og gøre det fyldigere.

LIME udlodder i samarbejde med John Frieda seks pakker med Luxurious Volume Core Restore Conditioner, 250 ml, Luxurious Volume Core Restore Shampoo, 250 ml, og Luxurious Volume Core Restore Advanced Protein Volumiser, 60 ml, til samlet værdi af 307 kr.

Hvad giver serien et ekstra boost af?

Send LMK LUX A til 1266 for jern

Send LMK LUX B til 1266 for protein

SMS-konkurrencer og tjenester: Pris 7 kr. + alm. trafiktakst. 14 dages fortrydelsesret. SMS-tjenesten udbydes af Aller Media A/S, Havneholmen 33, 1561 København V. Har du spørgsmål, kontakt venligst kundeservice på tlf. 7020 7592 hverdage ml. 13-16. Du har 14 dages fortrydelsesret jf. Forbrugeraftaleloven. Du skal være 18 år for at deltage. Alle mobilabonnenter kan deltage. Der tages forbehold for trykfejl. Vinderne får direkte besked.