Giver håret fugt og fylde

Konkurrencen slutter d. 4. oktober

Du kender det sikkert godt. Dine skandinaviske lokker mangler fylde og fugt, men heldigvis er der en redning på vej. Med Thickening Shampoo, der vandt årets Danish Beauty Award for ‘Årets hårplejeprodukt’, kan du forkæle dit hår med både volumen, lethed og glansfylde.

LIME udlodder i samarbejde med Scandinavian Cosmetics tre produkter til tre heldige vindere: Thickening Shampoo, Thickening Conditioner og Over Night Hair Repair til en samlet værdi af 580 kr.

Hvilken pris vandt Thickening Shampoo?

Send LMK SCA A til 1266 for Årets kropsplejeprodukt

Send LMK SCA B til 1266 for Årets hårplejeprodukt

Slangegift glatter dine rynker

Konkurrencen slutter d. 4. oktober

Det lyder måske for godt til at være sandt, men serum med slangegift kan gøre underværker for din hud, fordi den reducerer rynker og giver dig en mere fast og strålende ansigtshud. Effekten i Lift4Skin kommer fra det patenterede peptid kaldet Syn®-Ake, som imiterer slangegiftens lammende effekt til at hæmme og regulere dine muskel- og ansigtssammentrækninger. Aktiviteten i Syn®-Ake er dæmpet i forhold til den virkelige slangegift og grundigt testet. Læs mere på lift4skin.dk

LIME udlodder i samarbejde med Galaxa Pharma et fuldt sæt med Snake Serum (tør eller normal/kombineret hud), Intensive Wrinkle-Ironing Day Creme, Restoring Anti-Wrinkle Night Cream og Firming And Smoothing Eye Contour Cream til en samlet værdi af 1.592 kr.


Hvad er det, der gør Lift4Skin-serien så effektiv?

Send LMK LIF A til 1266 for Syn®-Ake

Send LMK LIF B til 1266 for Keb®-Tei

Plej og vask dit hår med naturens urter

Konkurrencen slutter d. 4. oktober

Det er ingen hemmelighed, at sommerens sol og saltvand er hårdt for dit hår. Derfor har det godt af en ekstra omgang pleje, der kan gøre dine lokker stærke og glansfulde igen. Det får du med serien fra Raunsborg, hvor alle produkter indeholder naturens styrkende urter, planter og blomster.

LIME udlodder i samarbejde med Raunsborg tre plejeproduktserier med en shampoo, balsam, hår-hovedbundskur, urtesaltvandsspray samt Pink Rose, der er en feminin duft af vilde roser med strejf af friskhed og ynde til en værdi af 901 kr.

Hvad indeholder Raunsborgs produkter?

Send LMK RAU A til 1266 for Naturens urter

Send LMK RAU B til 1266 for Parabener

SMS-konkurrencer og tjenester: Pris 7 kr. + alm. trafiktakst. 14 dages fortrydelsesret. SMS-tjenesten udbydes af Aller Media A/S, Havneholmen 33, 1561 København V. Har du spørgsmål, kontakt venligst kundeservice på tlf. 7020 7592 hverdage ml. 13-16. Du har 14 dages fortrydelsesret jf. Forbrugeraftaleloven. Du skal være 18 år for at deltage. Alle mobilabonnenter kan deltage. Der tages forbehold for trykfejl. Vinderne får direkte besked.