Farvel til vinterhud

Konkurrencen slutter d. 5. april

Endelig er foråret her, og du kan give din hud fugten tilbage efter en kold vinter med en serie bestående af fire serummer med særligt udvalgte økologiske ekstrakter og olier, der plejer i dybden. Hvert serum har fokus på et særligt behov og ikke på en bestemt hudtype. Du kan bruge dit serum under din dag- eller natcreme.

LIME udlodder i samarbejde med Mellisa udlodder i samarbejde med deres serumserie bestående af mineralserum, antirynkeserum, multivitaminserum og natserum til fem heldige vindere.
Hver præmie har en samlet værdi a 596 kr. Læs mere om hvert enkelt serum på mellisa.dk

Hvor plejer serummet?

Send LMK MEL A til 1266 for på overfladen

Send MLK MEL B til 1266 for i dybden

Klar til fest

Konkurrencen slutter d. 5. aprils

Sæsonen for konfirmationer og bryllupper er her snart, og hvis du skal til en særlig fest, er det vigtigt med smukke smykker, der passer til dit outfit. Hvis du kan lide enkle og feminine smykker med ægte perler, ædelstene og ædelmetaller, skal du kigge på kollektionerne hos Lieblings.dk

LIME udlodder i samarbejde med Lieblings.dk to smykkesæt fra Aia-serien bestående af ørestik, halskæde og ring til en samlet værdi af 1.197 kr.

Hvad består smykkerne blandt andet af?

Send LMK LIE A til 1266 for perler

Send LMK LIE B til 1266 for rav

Lange smukke vipper

Konkurrencen slutter d. 5. april

Vi drømmer alle om at få lange, fyldige øjenvipper, og det kan heldigvis hjælpes på vej. Du kan nemlig få op til 85 procent længere og 53 procent tykkere vipper, når du bruger Long4Lashes. Dine vipper vil ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men de vil også blive mørkere og få en mere harmonisk bue.

Hvad hvor meget længere kan dine vipper blive?

Send LMK LON A til 1266 for op til 85 procent længere

Send LMK LON B til 1266 for op til 65 procent længere

SMS-konkurrencer og tjenester: Pris 7 kr. + alm. trafiktakst. 14 dages fortrydelsesret. SMS-tjenesten udbydes af Aller Media A/S, Havneholmen 33, 1561 København V. Har du spørgsmål, kontakt venligst kundeservice på tlf. 7020 7592 hverdage ml. 13-16. Du har 14 dages fortrydelsesret jf. Forbrugeraftaleloven. Du skal være 18 år for at deltage. Alle mobilabonnenter kan deltage. Der tages forbehold for trykfejl. Vinderne får direkte besked.