Få fingrene i lækker bodycreme

Konkurrencen slutter d. 6. september

Forkæl din hud med RoseRain BodyCream No 22, der er en intensiv fugtgiver med anti-age-effekt. Det er en let creme, der hurtigt bliver absorberet, og som både beroliger, opstrammer og stimulerer din hud. Og så dufter den tilmed skønt og mildt af rose. LIME udlodder i samarbejde med Juhldal en præmie bestående af RoseRain BodyCream No 22 og et gavekort til juhldal.dk, hvor du kan vælge mellem skønne produkter til både hud og hår for 1.000 kroner. Den samlede værdi af præmien er 1.500 kroner.

Hvilken effekt har cremen?

Send LMK ROS A til 1266 for anti-age

Send LMK ROS B til 1266 for new-age

Træn effektivt med Polar

Konkurrencen slutter d. 6. september

Få styr på træningen ned til mindste skridt og pulsslag. Polar A370 er en slank og sporty fitness-tracker, der holder dig på pulsen ved at overvåge den fra håndleddet 24/7. Den sporer dine daglige skridt, distance og kalorier, der er forbrændt, og holder dig i forbindelse med smarte meddelelser fra din telefon. LIME udlodder i samarbejde med Polar en fitness-tracker, Polar A370, til to heldige vindere til en værdi af 1.599 kroner per styk.

Hvor skal Polar A370 sidde?

Send LMK POL A til 1266 for rundt om låret

Send LMK POL B til 1266 for på håndleddet

Den perfekte mascara

Konkurrencen slutter d. 6. september

Korea er førende, når det gælder kosmetik og hudpleje. Det har de to skønhedsveteraner, Max og Nina Leykind, udnyttet. De har udviklet enhver kvindes hede mascara-drøm og tilført den koreansk teknologi. Det har resulteret i adskillige priser til deres mærke Eyeko. Alle Eyeko-mascaraer har håndlavede børstehår og indeholder en plantebaseret cocktail, som giver vipperne næring. LIME udlodder i samarbejde med Eyeko fire produkter til tre heldige vindere: Eyeko Black Magic Mascara, Me & My Shadow Topaz, Brow Gel og Eye Do Eyeliner til en samlet værdi af 640 kroner.

Hvordan er Eyeko-mascaraens børstehår lavet?

Send LMK EYE A til 1266 for på maskine

Send LMK EYE B til 1266 for i hånden

SMS-konkurrencer og tjenester: Pris 7 kr. + alm. trafiktakst. 14 dages fortrydelsesret. SMS-tjenesten udbydes af Aller Media A/S, Havneholmen 33, 1561 København V. Har du spørgsmål, kontakt venligst kundeservice på tlf. 7020 7592 hverdage ml. 13-16. Du har 14 dages fortrydelsesret jf. Forbrugeraftaleloven. Du skal være 18 år for at deltage. Alle mobilabonnenter kan deltage. Der tages forbehold for trykfejl. Vinderne får direkte besked.