Mad til din næste fest

Konkurrencen slutter d. 31. maj

I maj er der højsæson for konfirmationer, hvor hele familien samles til inden- og udendørs festligheder. Det kan virke uoverskueligt at lave mad til en stor fest, da du oftest har hænderne fulde med andre forberedelser. Kokken & Jomfruen bestræber sig på at have markedets skarpeste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten og server mad til dig, så du kan slappe helt af. Cateringfirmaet har over 50 års erfaring og udvikler sig hele tiden i takt med ny teknologi, og er derfor det optimale valg, når du skal holde din næste fest.

LIME udlodder i samarbejde med Kokken & Jomfruen to gavekort til en værdi af 1.000 kroner.

Hvor længe har Kokken & Jomfruen eksisteret?

Send LMK KOK A til 1266 for 50 år

Send LMK KOK B til 1266 for 80 år

Sommersko med unikke detaljer

Konkurrencen slutter d. 31. maj

Sommeren er lige om hjørnet med sol, varme og længere dage. For mange kvinder er det lig med at investere i et par nye sommersko. Deichmanns nye kollektion byder på forskellige sneakers, som du kan finde i et utal af varianter og farver – glimmer, guld og sølv er blot eksempler på de features, der gør skoene unikke, samtidig med at de stadig er egnet til enhver lejlighed, hvad enten det er en sommerfest eller en aften med veninderne.

LIME udlodder i samarbejde med Deichmann et gavekort til en værdi af 500 kr.

Hvilke features finder du på Deichmanns nye sommerkollektion?

Send LMK DEI A til 1266 for glimmer, guld og sølv

Send LMK DEI B til 1266 for gummi og fjer

Forbered din hud til solen

Konkurrencen slutter d. 31. maj

Forbered din hud indefra med Skin Care Perfect Tan, så du undgår den røde hud. Du tager to soltabletter dagligt i fire uger, før din hud skal eksponeres for sol, hvorefter den vil beskytte din hud mod solens hårde stråler.Tabletten giver næringsstoffer til hudens melaninproducerende celler. Tabletten erstatter ikke solcreme, men næringsstofferne når til dine dybe hudlag, som almindelig solcreme ikke kan.

LIME udlodder i samarbejde med New Nordic fem æsker Skin Care Perfect Tan  – 180 tabletter til en værdi af 514 kr. per æske.

Hvad er Skin Care Perfect Tan?

Send LMK SCP A til 1266 for en soltablet

Send LMK SCP B til 1266 for en øjentablet

SMS-konkurrencer og tjenester: Pris 7 kr. + alm. trafiktakst. 14 dages fortrydelsesret. SMS-tjenesten udbydes af Aller Media A/S, Havneholmen 33, 1561 København V. Har du spørgsmål, kontakt venligst kundeservice på tlf. 7020 7592 hverdage ml. 13-16. Du har 14 dages fortrydelsesret jf. Forbrugeraftaleloven. Du skal være 18 år for at deltage. Alle mobilabonnenter kan deltage. Der tages forbehold for trykfejl. Vinderne får direkte besked.