August 2017

hr

I denne måned kan du møde sangerinden Aura Dione, som i over to år ikke har kunne udgive sin musik, fordi hun er ligger i retssag med sin ekskæreste, Skype-milliardær Janus Friis. Nu har hun endelig udgivet et nyt album, og hun føler sig stærkere og mere optimistisk end nogensinde. Læs interviewet, hvor hun går tæt på nogle af sine mest personlige sange.

Det er også denne måned, du kan læse om, hvordan vi alle stalker hinanden via de sociale medier. Ekskærester stalker ekskærester og forældre stalker børn. De sociale medier gør overvågning let både for virksomheder og private, så læs med og find ud af, hvordan du beskytter dig selv, når du går online.

August er det perfekte tidspunkt at sylte, salte og tørre alle de lækre råvarer, som køledisken og haven bugner med netop nu. Det giver glæde på glas langt ind i vinteren, så det er bare om at komme i gang.

Læs også med, når Eva Hesse fortæller om, hvordan hun lagde sit liv helt om. Hun var hardcore karrierekvinde indtil den dag, hvor hun ville aflevere sin søn i vuggestue, men fandt ud af, at han for længst var startet i børnehave. Det var noget af et wakeup-call.

Hvad sker der egentlig i din krop, når du har sex? Vi går helt tæt på, hvordan blodet bruser og lykkehormonerne danser.

Sidst men ikke mindst kan du blive inspireret til at spiffe din mad op med skøn humle. Øl er nemlig ikke bare fortrinlig i glasset. Det er også en glimrende smagsgiver til dine svinekæber og saftige chokolade brownie.

Rigtig god læselyst

Står du på en brændende bro, skal du bare gå ved med at gå

– Aura