Juni 2017

hr

I det nye nummer af LIME får du en stor guide til, hvilke podcast du skal slå ørerne ud til og nyde denne sommer. Det er faktisk kun 10 procent af os danskere, der lytter til podcast, selvom det faktisk passer super godt ind i vores medievaner, fordi vi kan lytte præcis, når vi har tid og lyst, og fordi der er noget for enhver smag. Er du en af dem, der er lidt i tvivl om, hvordan du kommer rigtig i gang, så er der også hjælp at hente i guiden.

I det store interview kan du møde dj og radiovært Le Gammeltoft. Hun fortæller om, hvordan en nær vens død og en kæmpe nedtur var med til at bane vejen for at hun lykkedes med sin store drøm – at åbne sin egen radiostation.

Få også gode råd fra en ekspert om, hvordan du sikrer dig i mod, at kriminelle stjæler din identitet og for eksempel opretter lån og abonnementer i dit navn. Ingen sommer uden søde, sure og vitaminrige bær. Har du endnu ikke en bærbusk i haven, er det bare med at komme i gang. I dette nummer får du hjælp til, hvilke sorter der passer bedst til dig og din have.

Sidst men ikke mindst, finder du også finde fem lækre hverdagsretter med masser af råvarer i sæson. Blandt andet hvidvinsdampede rødspættefileter med smørvendte ærter og kartofler og persillefrikadelle med lynkogte grøntsager.

Rigtig god læselyst!

Jeg har lært af min mor, at man går på arbejde og aldrig lader sig forsørge

– Le Gammeltoft