Marts 2017

hr

Nu kan du hente det nye nummer af LIME og dykke ned i fem menneskers forunderlige fortællinger om første gang og sidste gang, de stod i en bestemt situation. Mød bankrøveren, der fortæller om sit første og sidste røveri. Læs om moren, der ved første fødsel fik et alvorligt sygt barn og ved sidste fødsel fik et helt rask barn, og bliv fascineret af historien om Michael, der to gange er kommet i Guinness Rekordbog for at lægge syv-kabale med mange kortspil.

I det store interview fortæller sangerinden Nabiha om, hvordan alvorlig sygdom har ramt hendes familie, og hvorfor hun først for nylig er begyndt at fortælle om det til omverdenen. Og apropos at tale til omverdenen, så får mange af os svedige håndflader og galopperende hjerte, når vi skal rejse os op over for kollegaer og holde et oplæg eller præsentation. Derfor kan du læse artiklen med syv helt konkrete og effektive råd, der gør dig til en god taler – vi garanterer, at din puls falder drastisk, hvis du tager rådene i brug.

Vejret er blevet lunere, og hvis du skal holde børnefødselsdag, er det rent faktisk muligt at være lidt udenfor. Du får inspiration til seks sjove indendørs og udendørs lege, du kan sætte ungerne i gang med, som får latteren til at rulle og gør dit barns fødselsdag ekstra skæg.

God læselyst.

Derfor værner jeg så meget om mit privatliv

– Nabiha