Maj 2017

hr

I det nye nummer af Lime kan du møde en af Danmarks mest populære sundhedseksperter, men Michelle Kristensen flasher ikke sixpack og tynde lår. Til gengæld er hun hamrende sund, fuld af energi – og ikke mindst glad. Hun fortæller, hvordan hun skaber en sund balance i sit liv ud fra træningstemaer som styrke, tempo og udholdenhed.

 

Måske skal I til at planlægge årets sommerferie, men vil gerne prøve noget nyt. I månedens rejsetema har vi fundet seks sjove og anderledes familieferier i det danske sommerland. Tag for eksempel hele familien med på en rejse i en prærievogn med hest, hvor I slår lejr hver aften, eller brug ferien på at tage tilbage til jernalderen i en uge, og lev som de gjorde dengang. Det er både lærerigt og en sjov måde at være sammen med familien på.

Det er også denne måned, du kan møde tvillingesøstrene Sandy og Sheila, som kun var 21 år, da de traf en beslutning om at åbne et børnehjem i Ghana sammen. De havde set for mange triste børneskæbner til at kunne lade være, og søstrene lægger nu alle kræfter i projektet.

Den anden søndag i maj er en særlig dag i mange mødres kalender. Det er nemlig dagen, hvor vi viser vores mødre ekstra opmærksomhed og tak for, at de er til. Men ved du, hvorfor vi fejrer mors dag? Bliv klogere på det og på, hvordan du forkæler din egen mor.

Vil du forkæle hende med en god middag, så kan du enten serverer indisk, nordisk, italiensk eller thai. Opskrifterne er også med i dette nummer.

Rigtig god læselyst!

Vi skal spise det, der gør os lykkelige – og nyde det.

– Michelle Kristensen