September 2017

hr

I denne måned kan du møde skuespillerinde Rosalinde Mynster, der valgte den utraditionelle vej til at blive skuespiller. Hun gik langt uden om teaterskolen og tog i stedet en masse kurser og timer hos blandt andet Lars Mikkelsen og startede også sit eget teaterkollektiv. Læs interviewet, hvor Rosalinde fortæller om at gå sine egen vej, at være midt i en livskrise og se historien gentage sig selv på værste vis.

Det er også denne måned, du kan få indblik i ni menneskers snørklede vej til det job, de har i dag. Læs, hvordan læreren endte med at arbejde med innovation, hvordan den journaliststuderende blev læge, og hvordan et efterskoleophold endte med bandet Kashmir.

Skal du kun læse en artikel i LIME denne måned, så sørg for, at det bliver interviewet med den inspirerende Louise Adrian. Hun er korleder og dirigerer hårdkogte kriminelle og eksfanger fra landets fængsler, når de synger blandt andet temaet til Pocahontas. Gennem koret hjælper hun dem til et bedre liv, både inden for og uden for murene.

September er det perfekte tidspunkt at hygge sig inden for med en god varm græskarsuppe eller nyde en mør paprikakylling. Få fem lækre efterårsklassikere til køkkenet.

Sidst men ikke mindst kan du blive inspireret til din næste ferie, som måske skal gå til Sydøstasien. Her kan du opleve smuk natur, skøn mad og byliv. Vi tager dig med rundt til Singapore, Vietnam og Cambodja.

Rigtig god læselyst.

Der er, når man står mest skrøbelig i livet, at man bevæger sig

– Rosalinde Mynster